September 15, 2017  ·  Sediul INCD URBAN-INCERC
Conferinta Nationala de Lansare proiect Fit-to-NZEB

În data de 15 septembrie 2017începând cu ora 08:30, în cadrul centrului de conferințe al INCD URBAN-INCERC din Sos. Pantelimon 266, București, Clusterul Pro-nZEB organizează împreună cu INCD URBAN-INCERC Conferința de lansare a proiectului H2020 Fit-to-nZEB „Scheme inovative de instruire pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB”. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate principiile de bază ale inițiativei europene Fit-to-NZEB care urmează să fie dezvoltate și implementate în România și alte țări partenere, în următoarea perioadă de aproape 2 ani.

Obiectivul principal al proiectului Fit-to-NZEB este de a furniza toate cerințele necesare pentru introducerea conținutului educațional referitor la renovarea energetică majoră a clădirilor în programele de învățământ la toate nivelurile de calificare și formare profesională din sud-estul Europei - universități, licee și școli profesionale, centre de formare profesională. Acest lucru se va realiza atât prin includerea conținutului educațional nou dezvoltat în programele existente, cât și prin dezvoltarea unor noi programe de pregătire specializate. Acest proces va fi determinat de înțelegerea naturii complexe a renovării cu diverse discipline în construcții și de necesitatea de a acorda o atenție deosebită caracterului practic al formării profesionale.

Mai multe informații despre proiect și despre stadiul dezvoltării obiectivelor propuse pot fi găsite la www.fit-to-nzeb.com.

Evenimentul se adresează reprezentanților companiilor de construcții, ai autoritățile publice, ai unităților de învățământ și centrelor de formare profesională, ai producătorilor de materiale de construcții și oricărei persoane interesate în dezvoltarea sănătoasa a pieței renovării energetice a clădirilor în direcția nZEB.

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile.

***
Acest proiect a primit finanțare din partea Programului Uniunii Europene pentru cercetare și inovare Orizont 2020 în temeiul acordului de grant nr.754059
***
Participanţii la acest eveniment sunt de acord ca în urma înregistrării, datele de contact furnizate și numele companiilor/organizaţiilor pe care le reprezintă să fie incluse în baza de date a organizatorilor şi/sau pe alte materiale promoționale. Prin acceptarea participării la acest eveniment, se consideră că participanții și-au dat consimțământul de a fi filmați și fotografiați, precum și pentru orice reproducere ulterioară, comunicare publică și / sau difuzarea materialelor de către organizatori sau de orice persoană autorizată în mod corespunzător de către acesta.

Agenda
LOCATION
Sediul INCD URBAN-INCERC, Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, Bucuresti
Location: Sediul INCD URBAN-INCERC, Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, Bucuresti