## 2023 NEVADA TRUST CONFERENCE

https://www.eventleaf.com/GetEventApp



LAUREL TRUST COMPANY



**Certificate of Completion | Proof of Attendance,** signer attests to completion of attendance requirement. Please use this form if you will request continuing education credit. The course code is provided during the



SEILER

Scan QR Code for App

session. Alternately, you may check in to sessions entering the course check in code on the Eventleaf Guide application. (Please be sure you enter your credential information in the app.) CE has been applied for and credits noted o this form represent estimated approval. Accreditation information: List all professions and jurisdictions for which you plan to receive/apply for credit and include your license or ID number(s): Code: Credits: Current Trust Topic 8:45 AM - 9:35 AM (50 minutes, 1 Credit) Silent Trusts in a Loud & Transparent World, Unmasking the Secrets to Drafting 9:45 AM - 10:35 AM (50 minutes, 1 Credit) Qualified Business Stock (QSBS) Planning 10:40 AM - 11:30 AM (50 minutes, 1 Credit) **Digital Assets: Estate and Tax Planning Considerations** 1:00 PM – 1:50 PM (50 Minutes, 1 Credit) NV Trust Decanting, Case Law Update & Corporate Transparency Act & Q&A with experts 1:00 PM – 3:30 PM (150 minutes, 3 Credits) Digital Assets: The Importance of Regulated Digital Asset Service Providers 1:50 PM - 2:40 PM (50 Minutes, 1 Credit) California Income Taxation of Trusts & Beneficiaries 2:40 PM - 3:30 PM (50 Minutes, 1 Credit) **QSBS: From Planning to Trust Administration to Tax Compliance** 3:45 PM - 4:35 PM (50 Minutes, 1 Credit)\_\_\_\_ Protecting Clients from Scams & Fraud 4:40 PM – 5:30 PM (50 Minutes, 1 Credit, Ethics) Federal Tax Update 8:45 AM - 9:35 AM (50 Minutes, 1 Credit) SLATs - Best Practices for Drafting & Funding 9:45 AM - 10:35 AM (50 Minutes, 1 Credit) Charitable Planning with Trusts 10:40 AM - 11:30 PM (50 Minutes, 1 Credit) Nevada Asset Protection Trusts and NINGS 1:00 PM – 2:40 PM (100 minutes, 2 Credits) Cross-Border Trust Planning and Tax Compliance 1:00 PM - 3:30 PM (150 minutes, 3 Credits) Carried Interest Derivatives Planning Techniques 2:45 PM - 3:35 PM (50 Minutes, 1 Credit) Where the Rubber hits the Road, Nevada Trust Expert Insights 3:45 PM - 4:35 PM (50 Minutes, 1 Credit)\_\_\_\_\_ Ethical Obligations with Individuals, Entity Clients and Lawyers Serving as Client Representatives in Governance 4:40 PM - 5:30 PM (50 Minutes, 1 Credit, Ethics) TOTAL CREDITS: (Maximum 16) Signer Name: Signature: Event staff approval name & signature: