Lebon IT Services
Uw IT. Onze zorg. Mét prsoonlijke aanpak.
Events
No upcoming events have been scheduled at this time.
Organization Description

Op deze pagina stellen we u graag alle infosessies voor die we organiseren voor onze klanten én prospecten.

Met deze gerichte sessies geven we u graag betrouwbaar advies en nuttige tips & tricks. Aan de hand van Customer cases  leggen we u uit hoe ons team de ICT-uitdagingen van onze klanten met effectieve oplossingen hebben aangepakt.

Agenda

Voor 2019 hebben we momenteel al een reeks van 6 sessies vastgelegd. Met de 'Security Sessions by Lebon IT Services', ook wel SSL genaamd, nemen we in korte en interactieve sessies van anderhalf uur graag enkele belangrijke security topics onder de loep! U gaat naar huis met heel wat praktische tips om dé Security Super Hero van uw bedrijf te worden.

Het agenda van sessies zal in de loop van het jaar verder uitgebreid en aangevuld worden.

Voor wie?

Iedereen is welkom om aan te sluiten op één van onze sessies of seminars. Per sessie wordt duidelijk aangegeven of die al dan niet technisch is. 

Alle sessies zijn toegankelijk voor onze B2B-, politie- en overheidsklanten. Enkel ons jaarlijks seminar voor de Lokale Politie (9 mei 2019) is enkel toegankelijk voor de lokale politie.

Take-aways!

Na elke sessie zorgen we voor een verzorgde samenvatting die we zullen delen op onze blog. Kunt u er dus niet bij zijn op één van de sessies, dan vindt u daar achteraf alle belangrijkste informatie terug.